Hair · Make up

Got My Hair Blushed + Testing My Must Haves

So I went to the hair salon with all the intentions of not doing anything different, I was just going to get it cleaned up from the tips and my bangs and a bit of color to the roots, but well.. turned out that my hairdresser had just been to some sort of color course, and didn’t I think plain brown was a bit boring for my personality and blush is the hottest thing this spring and I agreed with her. I know she has an eye for what color suits a person, so I told her do what you want. And here we are. The brown would have been too boring!

Menin kampaajalle tässä viime viikolla aikeissa leikkauttaa vain vähän latvoista ja otsatukasta, ja laittaa väriä tyveen, mutta… kävi ilmi että kampaajani oli juuri ollut värikoulutuksesssa, ja eikö toi pelkkä ruskea ole vähän tylsä sun persoonallisuuteen ja blush on nyt kuuminta hottia ja siinä sitten mentiin. Tiesin että hänellä on silmää väreille, joten sanoin että tee mitä tykkäät ja tässä sitä ollaan. Olisi se ruskea ollut liian tylsä!

IMG_20170310_141659

Blush means that a slight tone of pink, red or purple is inserted into otherwise normal color – if you’re a blond, you might get pink or peach tones, brunettes get red or purple, et cetera. It’s nothing too obvious, hence the name.

Blush tarkoittaa että hiusten väriin lisätään ripaus pinkkiä, punaista, tai violettia – jos olet blondi, häivähdys pinkkiä tai persikkaa, bruneteille punaista tai violettia, ja niin edespäin. Tulos ei ole räjäyttävän selvä, siitä nimikin.

IMG_20170309_162208

My hair got purple in the roots, and red to the lenghts, as you can see from the pictures above. Ignore my purple scalp, that was gone with the first wash!

Minun hiuksiini lisättiin violettia juuriin ja punaista pituuksiin, kuten kuvista näkyy. Päänahan väri lähti ensimmäisessä pesussa.

IMG_20170309_161415

On the same day I gave my new My Must Haves palette a go: In the above picture I went with the orange shimmer and brown. I also tried the lip powder – in the palette it looks deep purple, but on the lips it’s more subdued. It stayed on surprisingly well, although it is a bit drying.

Samana päivänä tein meikkini uudella paletillani: ylläolevassa kuvassa käytin oranssia shimmeriä ja ruskeaa. Laitoin myös huulipuuteria, joka napissa oli tumman violettia, mutta huulilla paljon kevyempi väri. Väri kesti yllättävän hyvin, mutta on hiukan kuivattava.

IMG_20170310_141

In this lovingly cropped picture the next day I used pink shimmer and purple in the corners – and the pink shimmer was a pleasant surprise as it turned out to be more pigmented than I thought it was.

All in all, I’m very pleased with my color choices in the palette (and hair)! Looks like I can put them to good use!

Ja tässä hienosti rajatussa kuvassa näette kuinka seuraavana päivänä käytin pinkkiä shimmeriä ja ruskeaa – pinkki oli mukava yllätys, sillä se oli pigmentöidympi kuin luulinkaan.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen värivalintoihini paletin (ja hiusten) suhteen! Näyttää siltä että sille tulee paljon käyttöä!

Advertisements

One thought on “Got My Hair Blushed + Testing My Must Haves

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s