nail art · nail challenge

Easter Bunnies with Reverse Stamping

For some reason I’m totally going with this Easter craze this year. Well, at least in nail art. But usually I don’t pay much attention to holidays. Maybe the reason is that I love this plate from Sugar Bubbles? These bunnies are so. darn. cute!

Jostain syystä tänä vuonna olen ihan onnessani mukana pääsiäisjutuissa. Tai no, ainakin kynsien osalta. Mutta yleensä en oikeastaan noteeraa juhlapyhiä. Ehkä syynä on se että rakastan tätä Sugar Bubblesin laattaa? Nämä puput ovat niin pirun söpöjä!

IMG_20170407_131102_HDR_1491644989667
Easter Bunny Nails

As base I used Essence Lean On Me, a pale yellow. The images are from Sugar Bubbles 044, and after lifting them up on the stamper, I colored them with Sinful Colors Snow Me White (weird name) and Lumene Blush Lilac and Willow Leaves (willow leaves aren’t pale blue though).

Pohjana käytin Essencen Lean on Me:tä, joka on lempeän vaaleankeltainen. Kuviot ovat Sugar Bubbles 044 -laatasta, ja ennen kynsille leimaamista väritin ne leimasimella Sinful Colorsin Snow Me Whitella (kumma nimi) ja Lumenen Syreenin Tuoksulla ja Pajunlehdellä (pajunlehdet eivät ole vaaleansinisiä, huom.).

IMG_20170407_130859_1491644907296_1491644927145
Essence Lean on Me, Sinful Colors Snow Me White, Painted Polish Stamped in Charcoal, Lumene Blush Lilac and Willow Leaves. Plate Sugar Bubbles 044, brushes are from BornPrettyStore.

Aren’t they cute? All the fiddling with tiny images totally paid off!

Eivätkö ole söpöt? Maksoi vaivaa väritellä kaikkia pieniä kuvia!

Tallenna

Advertisements

2 thoughts on “Easter Bunnies with Reverse Stamping

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s