nail art · nails of the day

Yayoi Kusama Nails in Muted Colors

Okay, so these were supposed to be robin’s egg nails, but somehow they turned out closer to Yayoi Kusama’s dots – which is kinda fine, because I think her art is cool!

Näistä kynsistä piti alkujaan tulla punarintarastaan munan (robin’s egg) tyyliset, mutta jotenkin päädyin lähemmäs Yayoi Kusaman pilkkuja – mikä ei nyt varsinaisesti haittaa, sillä hän tekee varsin hienoa taidetta!

quietlymadblog yayoi kusama nails

Anyways, I always thought dotticures look cute on short nails, so I wanted to do them. I did the dots with Essence dotting tool, using basic black and white on dusty blue. The smallest finger got the accent nail in light gold. You can see the polishes I used in the picture below.

Minusta pilkut ovat näyttäneet aina söpöiltä lyhyillä kynsillä, joten halusin tehdä sellaiset. Käytin tähän Essencen pilkkutikkua, väreinä ihan perus mustaa ja valkoista himmeän sinisellä pohjalla. Pikkusormi sai kultaisen aksentin. Allaolevassa kuvassa lakat näkyvätkin.

quietlymadblog yayoi kusama nails 1

Today’s post is as short as my nails, har! Have a nice weekend!

Tämän päivän postaus on yhtä lyhyt kuin kyntenikin, har! Hyvää viikonloppua kaikille!

Instagram

Pinterest

Bloglovin’

 

Advertisements

5 thoughts on “Yayoi Kusama Nails in Muted Colors

 1. Pilkkuja tulee tehtyä ihan liian harvoin. Mulla on se ongelma, etten osaa lopettaa ajoissa. Sitten niitä palloja on liikaa, eikä näytä hyvältä.. Nää sun kynnet on ihanat, kun pilkkuja on maltilla. 🙂
  Millaisia Lindexin lakat on? Olen niitä joskus katsellut, mutta en kuitenkaan ostanut..
  Hyvää viikonloppua sinullekin! 🙂

  Liked by 1 person

  1. Noita pilkkuja piti tulla enemmän maltilla vielä tuostakin, mutta ne vei mennessään x). Pari Lindexin pikkulakkaa ostin, ja se koostumus on ihan kiva – mutta kökkö pullo pilaa kaiken. Suti on superpieni ja lyhyt niin levitys on tuskaa tollasen korkin kanssa. Niillä on kai isompiakin pulloja, mutta ne on sitten kalliimpiakin, niin en ole niitä testannut.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s